Масажно студио Кристор

Класически частичен масаж (гръб)

Кристор масажно студио - Класически частичен масаж (гръб)Професионален масаж с богато разнообразие от техники за съответната част на тялото.Класически масаж на цяло тяло

Кристор масажно студио - Класически масаж на цяло тялоКласическият масаж е една от най-старите форми на облекчаваща терапия. Познат е още като европейски масаж или шведски масаж.
Той релаксира или тонизира организма в зависимост от начина на прилагане. Премахва умората и засилва имунната система. Подобрява циркулацията на течностите в организма, както и дейността на нервната система. Класическият масаж е отлично профилактично средство, подпомага лечението на определени заболявания, съдейства за корекция на стойката на фигурата, премахва мускулното напрежение.Лимфодренажен масаж

Кристор масажно студио - Лимфодренажен масажЛимфодренажният масаж е едно от най-добрите средства за профилактика. Той подобрява движението на лимфата, извежда токсините и шлаките от организма, премахва отоците.
Повишава енергията и виталното чувство, подсилва метаболизма, функциите на имунната система, подобрява качеството на съня и работната ефективност, стимулира кръвообращението.
Резултатите се забелязват веднага след няколко сеанса: намаляване на теглото, по-стегната кожа, тонизиране на мускулите и редуциране на целулита.
Лимфодренажният масаж поддържа нормалната обмяна на веществата и служи за превенция срещу болестите. Особено подходящ е след липосукция.

Противопоказания
Лимфодренажният масаж е противопоказен при сериозни сърдечни проблеми и онкологични заболявания.

Честота на масажите
Препоръчителни са няколко сеанса, които се изпълняват по схема в зависимост от състоянието на тялото.Кристор масаж

Кристор масажно студио - Кристор масажКристор масажът се прилага при проблеми свързани с черепа, гръбначния стълб и коремните органи. Използват се остеопатични техники и техники, препоръчани от американски, френски, руски и китайски преподаватели, за подобряване устойчивостта и функциите на организма.
Като допълва естествените процеси на възстановяване на организма, масажът съдейства за усилване устойчивостта срeщу различни заболявания и се явява ефективно средство при широк спектър проблеми на възрастни и деца.
Има добро въздействие при главоболие, мигрена, хронични болки в шията и гърба, при нарушения на координацията, задържане на речевото и психомоторното развитие при децата, емоционални разстройства, проблеми свързани със стрес и пренапрежение, гласните струни, щитовидната жлеза, намален имунитет, болки в мускулната и съединителната тъкан, умора, хронична умора, мастопатии, кисти, помага да се преодолее дискомфорта след преминаване през няколко часови зони, намалява свръхнапрежението на мускулите, помага при ревматизъм, подобрява метаболизма, подпомага нормализирането на кръвното налягане.

Противопоказания
Масажът е противопоказен при остър инсулт, рани в черепа, онкологични заболявания и остри възпалителни процеси.

Честота на масажите
За профилактика - най-добре един път на една или две седмици в зависимост от организма на съотвения човек.
Ако проблемите са по-сериозни – два до три пъти седмично. Препоръчителни са няколко сеанса, които се изпълняват по схема, в зависимост от състоянието на тялото.Масаж Елегантни крака

Кристор масажно студио - Масаж Елегантни кракаТози масаж е за тези, които пазят и се грижат за своите крака и разбират, че от тяхното здраве зависи тяхната мобилност.

Често вечер усещаме краката си уморени и пулсиращи или подпухнали. Това е предизвикано от нашето ежедневие - краката са чувствителни и реагират както когато цял ден сме прави, така и ако цял ден сме обездвижени зад бюрото. Върнете здравето на своите крака с масажа "Елегантни крака"!

Масажът "Елегантни крака" влияе благоприятно при проблеми с тазобедрените стави, бедрата, коленете и глезените, спомага за оформяне мускулите на крака и премахването на целулита. Той е несравнимо удоволствие, което не само премахва умората и възстановява мускулния тонус, но е и уникална релаксираща процедура.

Наслаждавайте се на елегантни крака и лека походка!Масаж за щитовидна жлеза и гласните струни

Кристор масажно студио - Масаж за щитовидна жлеза и гласните струниМасажът подпомага възстановяването на функциите на щитовидната жлеза и гласните струни.

Подходящ за хора с проблеми на щитовидната жлеза, както и за певци, оратори и лектори.Масаж на стъпалата

Кристор масажно студио - Масаж на стъпалатаОтгоре и отдолу на човешкото стъпало, от глезена до върха на пръстите, са разположени акупунктурни точки и зони, чрез които се въздейства на цялото тяло. В градините на китайските императори е имало специални пътеки на здравето, по които те и членовете на техните семейства са ходили боси, за да поддържат своето здраве, добър външен вид и дълголетие.

Днес ние сме защитили своите крака чрез обувки, но сме загубили допира с природата...

Масажно студио „Кристор“ Ви предлага уникален масаж на стъпалата. Той релаксира мускулите на краката, възстановява и подобрява кръвообръщението. След процедурата ще забравите за умората, ще продължите напред като току-що събудили се от релаксиращ сън с отпочинали и ободрени крака.

Масажът на стъпалата е идеално средство за възстановяване след умора на краката. Чрез зоните и точките на ходилата, влияещи на отделните органи и части на тялото, масажът освобождава от напрежението и стреса, релаксира тялото, служи за профилактика и поддържане на добър тонус. Той е едно невероятно изживяване за тези, които ценят своето здраве.

Тъй като масажът на стъпалата оказва влияние на органите на цялото тяло, моля тези, които считат, че могат да имат някакви проблеми, да се консултират предварително с личния си лекар.Масаж за възставновяване функциите на дихателната система

Кристор масажно студио - Масаж за възставновяване функциите на дихателната системаТози вид масаж помага на тялото да се справи със затрудненията при дишането и подобрява кръвообращението. Използват се остеопатични и други специализирани масажни техники. Продължителността и честотата на масажните процедури са в зависимост от състоянието и необходимостта на тялото.
Основните техники са на базата на остеопатията. Още след първата процедура се усеща разлика в дихателния процес. Процедурата подпомага тялото да възстанови възможностите си след прекарана едностранна и/или двустранна пневмония и да елиминира остатъчните симптоми на заболяването.Остеопатичен масаж за възстановяване при болки в петата (шип на петата и/или плантарен фасциит)

Кристор масажно студио - Остеопатичен масаж за възстановяване при болки в петата (шип на петата и/или плантарен фасциит)Локална причина при болките в петата често е продължителното напрягане на фасциите и на подкожните тъкани на ходилото.
При този масаж се прилагат използвани от водещи остеопати меки безболезнени остеопатични техники, които подпомагат възстановяването на тялото. Още след първата процедура тялото реагира положително.
Броят на процедурите е в зависимост от това, доколко е запуснат процесът.

Политика за повериталност Масажно студио Кристор©2016
Tози сайт използва 'бисквитки'. Оставайки на сайта се съгласявате с използването на 'бисквитки' от наша страна. Съгласявам се Научете повече